Cullihoppen Lemmer 2018

<< Terug 8 maart 2018
Cullihoppen Lemmer 2018

Lemmer is op 11 maart 2018 voor het eerst een Culihoppen locatie!

 

Lemmer, het geboortedorp van onze schaatstrots Rintje Ritsma, is meer dan een mooi watersportdorp in de zomer. Met centraal door het centrum het water, met aan weerszijden leuke winkeltjes en een variatie aan restaurantjes en eetcafés, is Lemmer een lust voor het oog. Het dorpje ademt gezelligheid en gemoedelijkheid uit waar je zowel in de zomer als in de winter van kunt geniten. En dat gaat Culihoppen jullie laten zien!

 

In Lemmer bezoek je maar liefst acht deelnemende restaurants

Maar liefst acht Lemmerse restaurants, te weten Brasserie No.14, de Baai van Lemmer, La Gondola, Beachclub Lemmer, Bistro Ald Lemmer, Centrum, Eetcafé Lange Piet en PizzaLovers maken op 11 maart 2018 deel uit van deze eerste editie van Culihoppen. Bij al deze restaurants krijg je op vertoon van je passe-partout en het bijgeleverde polsbandje een gerechtje met een bijpassend glaasje wijn of bier. Een non-alcoholische versnapering is natuurlijk ook mogelijk. 

 

Passe-partouts Culihoppen Lemmer

De passe-partouts die alleen in de voorverkoop verkrijgbaar zijn, zijn tot woensdag 7 maart a.s. te bestellen via de website. Na aankoop van je passe-partout krijg je deze zo'n twee weken voortijds toegestuurd. En dan, op 11 maart a.s. ga je starten bij je aangekruiste startrestaurant waarna je de overige restaurants in eigen volgorde mag bezoeken. De enige beperking is dat je uiterlijk een kwartier voor eind je bij je laatste restaurant kunt melden. 

Wij hebben er allemaal geweldig veel zin in. Jullie ook? Dan graag tot ziens op 11 maart a.s.!